RackPeople har to klare fokusområder. IT-drift og outsourcing, kaldet XaaS samt Communication & Collaboration. 

XaaS står for anything as a service. Begrebet dækker over muligheden for at købe sin IT baseret på en månedlig betaling afregnet pr. bruger. Denne løsning giver en lang række fordele, ikke mindst en gennemskuelig pris, som er til at lægge et budget efter. Hos RackPeople har vi den holdning, at alt kan leveres som skiveskåret IT, for på den måde at undgå overkapacitet og et væltet IT-budget når serveren giver op!

Læs mere om XaaS her

Med programviften Exchange, SharePoint og Skype For Business kan RackPeople sammensætte en stærk kommunikationsplatform til din virksomhed. Vi har rigtig mange vellykkede projekter i bagagen, hvor vi med trekløveret Exchange, SharePoint og Skype For Business bygger gennemførte og brugervenlige løsninger med udgangspunkt i virksomhedens behov. 

Læs mere om Communication & Collaboration her

Identity and Access Management Tools

IT-sikkerhed har øget fokus hos mange virksomheder, ligesom behovet for at strømline og effektivisere on- og offboarding, adgange og licensiering har øget fokus. Identity and Access Management (IAM) er kernen i at få styr på AD, adgange og dokumentation, og med det rette værktøj vil det heller ikke øge presset på IT afdelingen.

IDM365 er et brugervenligt og intuitivt værktøj, som gør det muligt at uddelegere opgaverne med at on- og offboarde, give adgange, samtidig med at IT beholder kontrollen.

Læs mere om IDM365 her