Måden vi arbejder på, og arbejder sammen på forandrer sig, og den forandrer sig hurtigt. Dine medarbejdere stiller stigende krav til deres IT værktøjer, og tilgængeligheden af dem, uanset hvor de sidder. Slut er tiden, hvor vi kun arbejder fra vores fastekontorplads fra 8-16. Vi arbejder i stigende grad agilt, fleksibelt og dynamisk, og hvorfra vi nu end kan komme på nettet, og det stiller krav til de værktøjer vi har tilrådighed.

Har I de rette værktøjer til rådighed?

Office 365 er det samme Office, som du allerede kender og bruger hver dag. Men det er mere end det. Eftersom Office 365 er placeret i skyen, kan du få adgang til dine programmer og filer fra stort set alle steder – pc, Mac og tablet – og de er altid opdateret. Det samme gælder opdateringer af funktioner – dem får du automatisk.

Pc, Mac, tablet, telefon. Du skal kunne arbejde på forskellige enheder, uanset hvor du er, og have en ensartet, problemfri og hurtig oplevelse undervejs. Skift til Office 365. Uanset hvilken enhed du arbejder på, giver Office 365 dig adgang til alt det, du har brug for: Både dokumenter, e-mail, kalendere, kontakter og teamwebsteder følger dig. Dine indstillinger følger dig også, så dine filer er opdateret og klar til, at du fortsætter, hvor du slap, uanset hvilken enhed du bruger.

Det er svært med nye værktøjer. Med Office 365 kan dine medarbejdere bruge de samme apps, som de bruger hver dag, med alle de nye funktioner, de har brug for. Gem direkte i skyen, eller begynd at arbejde sammen med andre. Lige fra de apps, de allerede kender. Intet besvær, ingen problemer.

Værdi betyder noget. Office 365 minimerer dine startomkostninger, og du behøver ikke at tænke på hardwareomkostninger og softwareopgraderinger. Du får it på højt niveau til en brøkdel af, hvad det ville koste at drive det selv.

Kontakt os for mere information