Antallet af ransomware angreb blev fordoblet på verdensplan i 2015, og 2016 har indtil nu vist sig at være året for ransomware. Målet for angrebene er både private personer, private virksomheder og offentlige virksomheder, som kommuner, regioner og ministerier. Kort sagt: alle er et mål.

Næsten hver 10. dansker har været udsat for ransomware. I en analyse foretaget af KMD blandt 1.000 offentligt ansatte i stat, regioner og kommuner, svarer hver fjerde, at de selv eller en nær kollega har fået phishing emails, og 14% har oplevet det samme med ransomware e-mails. Hver tiende svarer, at de kender til succesfulde angreb med ransomware.

Malware, ransomware og cryptoware finder deres vej ind i netværket via brugerne, via links og vedhæftninger som er inficeret og brugerene uforvarende og i god tro klikker på.

Med Advanced Threat Protection scannes dine vedhæftninger og links inden de ryger ud til brugeren. Hvis noget virker mistænksomt sendes det i detonationskammeret for at blive testet.

ATP Service Arkitektur

 

 

Hvordan får jeg Advanced Threat Protection?

Advanced Threat Protection kan tilkøbes som Add-on til din eksisterende licens. Hvis du har Office 365 E5 plan, er Advanced Threat Protection allerede inkluderet.

 

Lad os hjælpe dig

At aktivere og tage Advanced Threat Protection i brug er mere end blot at købe en licens, vi anbefaler at man bl.a. afholder en session, hvor de indledende sikkerhedspolitikker defineres, og i modtager en admin vejledning i brugen.

Kontakt os for mere information