RackPeople er en dansk IT-virksomhed i vækst. Vi leverer Microsoft løsninger til lang række mellemstore, såvel som store danske virksomheder, der har behov for samarbejdspartner med høj faglig kompetence.  

Vi har vort hovedkontor i Søborg tæt på København, hvorfra vi tilbyder de bedst tænkelige faciliteter for drift, hosting og outsourcing. 

Vores hovedopgaver er koncentreret omkring outsourcing til Azure i hybridscenarier og Microsofts Cloud Productivity Platform, samt Identity and Access Management - moderne outsourcing i Cloud hybrid miljøer. Herudover laver vi stærke kommunikations og samarbejdsløsninger baseret på Office 365 fra Microsoft med særligt fokus på Skype for Business, hvor RackPeople udmærker sig i særlig grad.

IT Operations - Hybrid Outsourcing
Kombinationen af en erfaren konsulentforretning og en velfunderet hostingafdeling, gør det muligt for os at løfte en lang række opgaver, som normalt handles hos flere forskellige leverandører.

Vi kan levere alt IT som en service pr. måned pr. bruger eller efter reelt forbrug. Vi tager udgangspunkt i virksomhedens unikke behov. Vi leverer løsninger, der understøtter forretningen og giver nye teknologiske muligheder - vi respekterer naturligvis ønsker og krav, men forbeholder os retten til at udfordre, stille kritiske spørgsmål og i det hele taget være en aktiv rådgiver, når vigtige IT-beslutninger skal tages!

Læs mere om IT Operations her

Kommunikation og Samarbejde
Med udgangspunkt i Microsoft Office 365 med særligt fokus på Skype for Business laver RackPeople stærke kommunikations og samarbejdsløsninger.

Vi udnytter de mange fremragende funktioner til fulde, og sætter vores fingeraftryk i kraft af skræddersyede integrationer og apps, som tager udgangspunkt i kundens unikke behov.

Vi udfordrer til stadighed platformen og kan i dag bryste os af at være et af landets førende udviklingshuse, når vi taler tilpasning af specielt Skype For Business.
Læs mere om Office 365 her

Vi vil gerne gøre os fortjent til at blive din IT-Partner!
Vi er meget opmærksomme på, at valg af IT-leverandør i høj grad er et spørgsmål om tillid, og tillid skal man gøre sig fortjent til. Vi vil derfor opfordre dig til at kontakte os, så vi i kraft af råd og dåd kan overbevise dig om, at RackPeople er det naturlige valg som IT-samarbejdspartner. 

Vil du vide mere om RackPeople, er du velkommen til at kontakte os.

 MS Gold Competency Communications And Cloud Productivity 2016 2017 Animated