Sidder du i dag som eksempelvis kontaktcenter- eller Skype for Business konsulent med lyst til at skærpe dine Skype for Business kompetencer, er RackPeople det rette sted med gode muligheder for udvikling i en sprudlende og voksende organisation, der arbejder med de nyeste Microsoft teknologier.

 

Du brænder allerede i dag for at få Skype for Business ud i organisationen, forstår at det skal skabe værdi ud fra et forretningsmæssigt synspunkt og begår dig måske i dag med Change Management discipliner.

 

IT-vant forretningskonsulent
Der er mange indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du kommer med erfaring som forretnings- eller change management konsulent eller måske IT-arkitekt, og at du:

  • har minimum 2 års brugererfaring med Microsoft Cloud Productivity Platform og Lync/Skype for Business
  • evner at sætte dig ind i dine kunders behov.
  • har erfaring med kontaktcenterløsninger

Brug dine evner og vær med helt i front
Som implementeringskonsulent af Skype for Business, vil du komme hele vejen rundt i de forretningsmæssige facetter af Cloud Productivity Platformen og alle dine kompetencer vil komme i spil, da vi har mange forskellige typer kunder.

 

Du får rig mulighed for selv at påvirke din hverdag og opgaver, men du skal være indstillet på at dine resultater skal være synlige og at vi løbende udfordrer hinanden på viden og kompetencer, så vi kan være helt i front på teknologierne. Der er frihed til at forfølge personlige udviklingsmål, du tager selv initiativ til opsøge det, der gør dig i stand til at løse opgaven, med respekt for at du er en del af et samlet team. Du trives i et lærende miljø, hvor vi alle deler viden og erfaringer.

 

Afhængig af din erfaring, dit talent og dine udviklingsønsker vil du tage del i projekter, hvor du sparrer på tværs af huset, samt:

  • Afholder Workshops og koordinerer det efterfølgende forløb
  • Er med til at rådgive om digitalisering af kommunikationsprocesser eller udarbejder procesanalyse og design, samt behovsanalyser
  • Udfærdiger uddannelses- og udrulningsplaner
  • Er brohoved mellem telefoni og IT
  • Tager ansvar for kunden og projektet

 

Microsoft Guld partner, der leverer løsninger, der passer
RackPeople leverer skalerbare løsninger inden for IT-operations, samt kommunikation- og samarbejdsløsninger baseret på Microsoft Cloud Productivity Platformen, med særlig fokus på Skype For Business, Azure Hybrid og Identity Management.

Du sender din ansøgning til ltp@rackpeople.dk – vil du vide mere om stillingen kan du henvende dig til:

Lasse Thorning Pedersen, CEO eller           Claus Jarrels, COO
mobil: 25 15 17 25 mobil: 29 99 16 16 
Skype/mail: ltp@rackpeople.dk Skype/mail: csj@rackpeople.dk
 

Download jobopslaget som PDF