Vil du arbejde i et IT konsulenthus, hvor du kan udfolde dine evner under fleksible rammer, og hvor ikke en dag er ens.

Sidder du som, eksempelvis udvikler, konsulent eller arkitekt med ekspertise inden for frontendudvikling og integration, er RackPeople det rette sted med gode muligheder for udvikling i en sprudlende og voksende organisation, der arbejder med de nyeste teknologier.

Forretningsvant IT-konsulent med udviklererfaring

Der er mange indgange til stillingen men vi forestiller os, at du kommer med erfaring som konsulent, arkitekt eller udvikler, og at du:

  • Har minimum 2 års erfaring med frontendudvikling - og gerne kendskab til SharePoint
  • Evner at sætte dig ind i dine kunders behov
  • Har erfaring med C#/VB.NET, HTML og CSS, og har forståelse for serviceorienteret arkitektur(UI/UX), objektorienteret programmering, knowledge management og systemintegration
  • Har erfaring/kendskab med frameworks som Angular, jQuery, React og Bootstrap.
  • Er interesseret i at udvikle dine IT-færdigheder, og ikke betragter dig som færdig med at udvikle dine kompetencer
  • Ligeledes kendskab til arbejdsmetoder som Scrum og Kanban.

 

Brug dine evner i mangeartede opgaver
Som frontendudvikler hos RackPeople vil du komme hele vejen rundt og alle dine kompetencer vil komme i brug, da vi har mange forskellige typer kunder og mangeartede opgaver.

Du får rig mulighed for selv at påvirke din hverdag og opgaver, men du skal være indstillet på at dine resultater skal være synlige og at vi løbende udfordrer hinanden på viden og kompetencer, så vi kan være helt i front på teknologierne. Der er frihed til at forfølge personlige udviklingsmål, du tager selv initiativ til at opsøge det, der gør dig i stand til at løse opgaven, med respekt for at du er en del af et samlet team. Du trives i et lærende miljø, hvor vi alle deler viden og erfaringer.

Afhængig af din erfaring, dit talent og dine udviklingsønsker vil du tage del i projekter, hvor du sparrer på tværs af huset, samt:

  • Rådgiver om digitalisering af forretningsprocesser, udarbejder procesanalyse og –design, samt behovsanalyser, business og use cases
  • Sikrer innovative kvalitetsløsninger, med øje på bedste praksis og udvikling af genbrugbar og dokumenteret kode
  • Har fokus på Proof of Concept, systemintegration og teknisk løsningsdesign samt udvikling af interface og applikationer
  • Tager ansvar for kunden og projektet

 

Microsoft Guld partner, der leverer løsninger, der passer
RackPeople leverer skalerbare løsninger inden for IT-operations, samt kommunikation- og samarbejdsløsninger baseret på Microsoft Cloud Productivity Platformen, med særlig fokus på Skype For Business, Azure Hybrid og Identity Management.


Du sender din ansøgning til ltp@rackpeople.dk – vil du vide mere om stillingen kan du henvende dig til:

Lasse Thorning Pedersen, CEO eller            

Mark Petersen, Partner

mobil: 25 15 17 25 mobil: 30 23 97 33
Skype/mail: ltp@rackpeople.dk Skype/mail: mp@rackpeople.dk
 

Download jobopslaget som PDF