Skype _for _Business _Secondary _Blue _RGB

Hos RackPeople har vi i høj grad specialiseret os i Skype for Business platformen. Vi arbejder inden for fire overordnede områder: RackPeople Cloud , Skype for Business on premise, Skype for Business Online og udvikling til Skype for Business. 

RackPeople Cloud

Hos RackPeople følger vi mantraet ”Skype for Business That Fits”. Vi er i stand til skræddersy en Skype for Business løsning, der matcher dit behov. Som de eneste i Norden er vi i stand til at levere en Hosted Skype for Business inkl. telefoni på en shared platform. Det betyder, at du ikke kastes ud i tunge investeringer i hardware, licenser og opsætning, men blot betaler et fast månedligt beløb afregnet pr. bruger. 

RackPeople Cloud Skype for Business-løsning fra RackPeople er 100% integrerbar med et eksisterende Microsoft-miljø. 

Læs mere

 

Dedikeret Skype for Business på egne servere

Har du behov for en større Skype for Business løsning, kan vi hjælpe med arkitektur, implementering, test og undervisning på dine egne servere - en såkaldt "dedikeret løsning". Ofte vil større virksomheder have behov for overbygninger til Skype for Business-platformen som f.eks. omstillingsbord.

Her samarbejder RackPeople med de førende udbydere og kan assistere med både rådgivning, installation og daglig support. 

Læs casen om Guldborgsund, som på blot en enkelt arbejdsdag, blev opgraderet fra Lync2013 til Skype for Business

Kontakt os for mere information

 

Skype for Business Online

Den generelle udvikling hos Microsoft bevæger sig imod skyen, og med deres mantra Cloud First, vil udviklingen også ske på Office365 platformen først. Mulighederne i Skype for Business Online udvikler sig hele tiden, og nye features og muligheder kommer hele tiden til. Med Cloud PBX og Cloud Connector er det nu muligt at forbinde din Office365 platform med en on-premise løsning og udnytte telefonimulighederne.

Vil du vide mere om mulighederne i Skype for Business Online, og om det er noget for jeres organisation?

Læs mere

 

Skype for Business add-ons

Vil du gøre Skype for Business til mere end en desktop klient og løfte det til et højere niveau? Så tilføj nogle af vores mange nyttige add-on produkter, f.eks. en møderumsløsning, telefonistatistik eller meget mere.

Læs mere

 

Udvikling til Skype for Business

Skype for Business i sin reneste form er kommunikation, når det er allerbedst. Enkelt og effektivt. Men når det så er sagt, kan en god ting altid blive endnu bedre. Vi udfordrer til stadighed Skype For Business' API, og har udviklet en række nyttige add-ons, som ikke alene forbedrer Skype for Business oplevelsen - de afspejler sig også positivt i virksomhedens bundlinje. 

Hvad kan vi hjælpe dig med? Har du et specielt ønske eller behov, eller har du fået en god idé, du ønsker ført ud i livet. Vi har udviklet et væld af kundespecifikke apps, som binder trioen Exchange, SharePoint og Skype for Business endnu tættere sammen. Vi kan med garanti også hjælpe dig!

Læs mere

 

Skype Operations Framework

Skype Operations Framework (SOF) er en best practice tilgang til Skype for Business implementering udviklet af Microsoft. RackPeople har kombineret SOF tilgangen med vores egen tilgang til organisatorisk implementering.

SOF inkluderer guides, workshops og værktøjer og tager en holistisk tilgang til Skype for Business implementering. SOF dækker hele livscyklusen fra planlægning, deployment, adoption og operations.

Læs mere

  

Vores "credentials"
RackPeople er udvalgt til Microsofts TAP program omkring Skype for Business. Deltagerne i programmet arbejder overordnet på at gøre Skype for Business bedre, og berige samt udvikle platformen. RackPeople har forpligtet sig til at levere input til forbedringer, samt at udvikle nye services til kommende Skype for Business versioner. Technology Adoption Program forkortes TAP. TAP udvalget består af 85 dedikerede Skype for Business partnere worldwide. 

RackPeople er Microsoft GoldPartner på Communications og Cloud Productivity. 

RackPeople er nomineret til Årets Skype For Business Partner 2015

MS Gold Competency Communications And Cloud Productivity 2016 2017 Animated  RPC-nomineret -MS-partner -Skype -For -Business