Med programviften Exchange, SharePoint og Lync kan RackPeople sammensætte en stærk kommunikationsplatform til din virksomhed.

 

Skype -For -Business

Som de eneste i Norden er RackPeople i stand til at levere en Hosted Skype For Business inkl. telefoni på en shared platform. Det betyder, at du ikke kastes ud i tunge investeringer i hardware, certifikater og opsætning, men blot betaler et fast månedligt beløb afregnet pr. bruger. (Læs om pris her.)
Efter devicen ”Skype For Business That Fits” er RackPeople i stand til skræddersy en Skype For Business løsning, der matcher dit behov.

Læs mere om Skype For Business her

  

 Exchange 2013_saveforweb

Exchange er standarden alle andre måler sig op imod. Sådan har det altid været, og sådan spår vi det bliver ved med at være. Uanset hvordan du vil have din Exchange-løsning udformet, kan vi hjælpe.
I dag er det svært at sige Exchange uden i samme åndedrag at nævne de mange integrationsmuligheder, der findes med SharePoint og Skype For Business. Netop disse integrationsmuligheder er krydsfeltet hvor vi boltrer os. Med vores egenudviklede apps kan vi optimere løsningen, så den er 100% tilpasset dine unikke forretningsmæssige behov. 

Læs mere om Exchange her

 

Share Point 2013logo

Den centrale platform til dokumenthåndtering og administration af dit intranet!
En Sharepoint løsning udgør en fælles base, hvor alle i virksomheden kan være med. Vi har mange års erfaring med systemet. Overblikket vokser sig større i takt med, at Sharepoint spiller en central rolle i infrastrukturen.

 

WorkPoint_logo_nyt.png

Som den naturlige overbygning til SharePoint arbejder vi med den danskudviklede platform, WorkPoint. 

WorkPoint er en projektstyringsløsning som bygges oven på SharePoint platformen. Det er en stærk løsning som giver brugerne fuld kontrol og overblik over ”bløde data”, dvs. e-mails, dokumenter og processer i forbindelse med projekter. Disse ”bløde data”, som det vrimler med i ethvert projekt, er ofte dårligt strukturerede og årsag til mange problemer, navnlig tidsspilde, fejl og dårlig kvalitet i projektstyringen. Det problem løser WorkPoint på en meget elegant og brugervenlig måde.

Læs mere om WorkPoint her