Ikke to kunder er ens... dette udsagn er til en vis grænse rigtig, og så alligevel ikke! Vi oplever, at kunderne slås med de samme problemstillinger. Udgangspunkter er vidt forskellige, men løsningen der viser sig at være den rigtige, er ofte den samme - uanset om man driver en lille, mellem eller stor virksomhed. Vi har en kæmpe "virtuel værktøjskasse", hvorfra vi vælger en standardiseret løsning og tilpasser til den enkelte virksomheds unikke behov.

Udvikling, tilpasning, optimering...
...Kært barn mange navne. Exchange, SharePoint og Skype For Business repræsenterer et stærkt trekløver, hvorpå man som virksomhed kan bygge en meget stærk kommunikations- og samarbejdsplatform. Hos RackPeople har vi sammenlagt arbejdet en menneskealder med denne platform, og vi har en helt uforlignelig videnbase på området. Udover almindelig installation, vedligehold og support har vi opbygget en meget stærk profil omkring udvikling og specialtilretning af apps og integrationer til Exchange, SharePoint og Skype For Business.

Skype For Business udvikling
Skype For Business i sin reneste form er kommunikation når det er allerbedst. Enkelt og effektivt. Men når det så er sagt, kan en god ting altid blive endnu bedre. Vi udfordrer til stadighed Skype For Business' API, og har udviklet en række nyttige apps, som ikke alene forbedrer Skype For Businessoplevelsen - de afspejler sig også positivt i virksomhedens bundlinje. I vores Skype For Business værktøjskasse har vi en håndfuld effektive apps, som udbreder fordelene ved Skype For Business endnu mere.

En app som viser oplysninger om kunden der ringer ind. Look-up app dykker ned i dine databaser og kan f.eks. hente information fra økonomisystemet, ordrestatus, tilhørsforhold mm. Således har du kundeoplysningerne på skærmen med det samme og er klar til at yde optimal service fra første sekund af samtalen.

Her hos RackPeople er vi selv blevet så glade for Presence og chat-delen af Skype For Business, at vi syntes, at det ville være på sin plads at dele oplevelsen med kunder på vores hjemmeside. Web app indlejrer Skype For Business på din hjemmeside, så kunder kan chatte direkte med dig, samt se din status via presence-funktionen. 

Med Queue App kan du få vist status for telefonkø på en storskærm, så alle kan følge med. Ud over køstatus vises indkommende kald og presence for alle tilmeldte agenter. 

Måden Skype For Business er sat sammen på, gør at man i en standardinstallation stadig kan modtage kald, selvom man er optaget på telefonen. Med Busy on Busy får kald nummer to den klassiske optaget tone, eller sendes direkte videre til voicemail. 

For rigtigt mange virksomheder er mobilen blevet en integreret del af den daglige kommunikation. Mobile Presence viser via Skype For Business presence dine kollegaer, når du er optaget på mobilen. 

 

Din egen Skype For Business App?

Hvad kan vi hjælpe dig med? Har du et specielt ønske eller behov, eller har du fået en god ide du ønsker ført ud i livet. Vi har udviklet et væld af kundespecifikke apps, som binder trioen Exchange, SharePoint og Skype For Business endnu tættere sammen. Vi kan med garanti også hjælpe dig!