RackPeople Cloud samler hele din kommunikationsplatform i et brugervenligt interface. Uanset om du deltager i et videomøde, telefonmøde, laver dagligdagsopkald, deler filer eller chatter med kollegaer og partnere, så foregår det i samme genkendelige interface—Skype for Business.

Skype For Business Telefoni reducerer omkostningerne og kompleksiteten. Skype For Business gør dine medarbejdere mere fleksible og mobile, samtidig med at du ikke behøver at gå på kompromis med sikkerheden.

Med RackPeople Cloud leveres Skype for Business Telefoni som Skype for Business as a service. Det betyder, at du ikke kastes ud i tunge implementeringsomkostninger, men betaler blot et fast månedligt beløb afregnet pr. bruger, faktisk så lidt som 87 kr. pr måned pr bruger*. RackPeoples Cloud løsning er 100% integrerbar med et eksisterende Microsoft miljø
 

FORDELE

  • Ingen kapitalbinding—Du betaler pr. bruger pr. måned
  • Ingen vedligehold –Den klarer vi for dig!
  • Kompetent support og rådgivning
  • En kommunikationsløsning, der er integreret med dine øvrige Office produkter
  • Proaktiv sparring vedr. Telefoni og fremtidige muligheder for integration og optimal udnyttelse
  • Vores webpanel giver dig adgang til selvbetjening og løbende tilretninger.

 

Med RackPeople Cloud får du Skype for Business Telefoni i skyen for kun 87 kr. pr. bruger pr. måned

Jeg vil vide mere

 

Rack People Cloud Skype For Business Telefoni 87 Kr Pr Måned

 

RackPeople Cloud Pakker:

Competella Omstilling
Professionel omstilling som taler direkte imod Skype for Business via UCMA. Competella Attendant indfrier alle forventninger til et omstillingsbord anno 2017.

995 kr. pr. måned** 

 

Competella Contact Center Enterprise

Komplet kontaktcenter løsning med fuld kontrol over køer, kollegaer og mange muligheder for optimering via integration til støttesystemer. 

550 kr. pr. måned**

 

Competella Contact Center Workgroup

Letvægtsversion af Enterprise Contact Center. Her arbejder brugeren direkte på Skype for Business klienten, men en lang række af de traditionelle udfordringer, som kendes fra Response groups, adresseres i CCW- f.eks. muligheden for at få gruppekald leveret på en mobiltelefon.

99 kr. pr. måned**

Hør mere Download One-pager

**) Prisen er per samtidig Competella bruger. Forudsætter RackPeople Cloud Abonnement.