Den generelle udvikling hos Microsoft bevæger sig imod skyen, og med deres mantra Cloud First, vil udviklingen også ske på Office365 platformen først. Mulighederne i Skype for Business Online udvikler sig hele tiden, og nye features og muligheder kommer hele tiden til. Med Cloud PBX og Cloud Connector er det nu muligt at forbinde din Office365 platform med en on-premise løsning og udnytte telefonimulighederne.

PSTN-møder fra Microsoft

PSTN-møder gør det muligt at ringe ind til et Skype-møde og deltage fra deres mobil. Deltageren ringer bare op til det opkaldsnummer, der automatisk inkluderes i Skype-mødeindkaldelser. Eller ring op til en deltagers telefon direkte fra mødet.

Læs mere

 

Skype Meetings Broadcast

Hvis du holder store webinarer og online konferencer med behov for at styre flere streams, udvidet kontrol, og flere administrationsmuligheder, så er Skype Meeting Broadcast svaret. Du har mulighed for at have op til 10.000 deltagere på online på samme tid.

 

Cloud PBX

Cloud PBX tilbyder dig muligheden for at koble telefoni på din Skype for Business Online og fjerne dine traditionelle PBX systemer. I løbet af 2016 vil der blive tilkoblet muligheder for Auto attendant, Ringegrupper og meget mere. 

 

PSTN Calling fra Microsoft

PSTN Calling fra Microsoft gør Microsoft til din nye tele-leverandør. Det er pt kun tilgængeligt i få lande.

Læs mere

Kontakt os for mere information