Kabelrod, teknik der ikke virker og et konferencerum fyldt med dyr video-hardware, som sjældent eller aldrig benyttes. Hvis dette lyder ubehageligt bekendt, er Hello™ løsningen til dig! Et Skype For Business Roomsystem som er til at betale, og til at forstå.


Hello™ til Skype For Business® er en brugervenlig løsning til videomøder. Konceptet er enkelt "Et Klik – Et Møde". Der er ingen kompleks og besværlig hardware, eller teknologi som kræver oplæring. Der er ingen rod fra kabler henover mødebordet. Men vigtigst af alt-, der er ingen frustrerede brugere som løber skrigende væk! Med Hello™ til Skype For Business® er dit møderum altid kørende og klar til, at du klikker og starter dit online videomøde.

Systemet udnytter eksisterende teknologi og møderums faciliteter. Opret Skype For Business møde i Outlook®, vælg lokale (møderummet), inviter deltagerne (ikke afhængig af teknologi, alle kan deltage), og mød op i møderummet, når det er tid til at dit møde skal starte, Klik ”start møde”. Det er ikke sværere.

Modsat andre møderumssystemer til videokonferencer, er du med Hello™ i stand til at arrangere et videomøde med alle, interne såvel som eksterne partnere. Eneste forudsætning er internet og en browser!

Hør mere

Hello 4

Vi har gjort det let at komme i gang med Hello™. Vi har sammensat forskellige hardware pakker, som hver især (sammen med Hello™) gør det ud for et komplet Roomsystem. Pakkerne består af lyd og videoenhed samt skærm. Kontakt RackPeople for nærmere dialog omkring indhold og behov!

Hello™ til Skype For Business® er yderst attraktivt prissat, og kan leveres i to versioner - Standard og Enterprise. Alt hvad du har brug for er; Hello™, en skærm, et web-cam og en PC.

Funktioner    Standard Edition    Enterprise Edition
Basis funktioner * *
Understøtter HD* * *
Frit valg af hardware * *
Password beskyttede indstillinger          * *
Indgående videoopkald * *
Lobby funktion * *
Autodiscover * *
Produkt support (pr. email) * *
Ring til eksterne, f.eks. mobil *
Forbind til 3. parts løsninger *
Eget logo *
Farveskema enabled *
Centraliseret administration *
Auto Update *

*Afhængig af hardware
**Hello™ stiller ingen specifikke krav til hardware, men for optimal fuktionalitet har du brug for win 8.1, Lync 2013 klient/Skype For Business klient (med Lync UI), administratorkonto på lokal pc samt Exchange ressource mailbox, som er enabled for Lync/Skype For Business.

Antal    Standard Edition    Enterprise Edition
1-100 møderum (prisen er pr. møderum)                           Kr. 18.750,- Kr. 24.750,-
101--> møderum Indhent tilbud Indhent tilbudEnkel Installation:

  • One click installation
  • Udnytter eksisterende UC funktionalitet med Lync/Skype For Business enabled Exchange ressourcer
  • Du slipper for powershell
  • Frit valg af hardware
  • Autodiscover/Easy config
  • Win 8.1
  • Lync 2013 Qualified for Lync

  • Skype For Business Ready

HELLO1

Hør mere