Hvem ønsker ikke at kunne betjene sine kunder bedre, hurtigere og mere økonomisk rentabelt? Med Rackpeople Skype For Business Lookup afhjælpes en af de traditionelle flaskehalse i kundekommunikationen - søgen efter information på personen i den anden ende af opkaldet!
Når telefonen ringer, dykker Lookup App ned i dine databaser, og henter relevant information frem på nummeret der ringer. Skype For Business Lookup app kan sættes op til at servere præcis den information der er afgørende for din forretning.

LLA Collage

Fordele:

  • Bedre/hurtigere kundeservice
  • Reduceret fejlmargin i kunde betjeningsprocedurer
  • Optimal udnyttelse af eksisterende data
  • Skræddersyet infodisplay tilpasset dine forretningsbehov
  • Integrerer med andre systemer, f.eks. ERP og CRM
  • Tidsbesparende, tests viser at der kan spares op til 60 sek. pr. opkald

Hvordan virker det?
App’en søger i den prædefinerede database efter match på det indgående nummer, og viser de detaljer der er knyttet til nummeret. Visningen kan tilpasses til at vise præcis de oplysninger som er kritiske for den enkelte kunde.

Hvad kræver det?
En søgbar database, f.eks. CRM, ERP eller en sharePoint database hvor forretningsforbindelsernes stamdata ligger. App’en er
klientbaseret og kan køre i hosted såvel som i et on-premise miljø.

Hvordan virker det praktisk?
GUI for Indkommende opkald (vist til højre herfor) er forsynet med en klikbar rød boks, som viser primære kontaktdata. Klikkes der på den røde boks åbner vinduet vist herover. Visningen i dette vindue kan kombineres på mange forskellige måder.

Priser:
Lookup softwaren koster kr. 1850,- pr. bruger plus installation. En standard konfiguration op imod en kendt database koster typisk kr. 10.000-15.000,-