Optaget af kald på mobilen - men grøn i Skype For Business?

Mobile Presence leverer mobilstatus direkte ind i Skype For Business så dine kollegaer kan se at du er optaget i et kald på mobilen! 

Lync -2013

Skype For Business er en fremragende kommunikationsløsning til virksomhedsbrug, og med den mobile Skype For Business klient bliver løsningen endnu mere mobil. Desværre understøtter Skype For Business mobil klienten ikke GSM mobil status hvilket medfører, at når en bruger er blevet ringet op, eller selv ringer op fra sin mobil uden om Skype For Business systemet, altså via GSM, vises dette ikke i Skype For Business. Således kan andre brugere af Skype For Business reelt ikke være sikre på brugerens status, når denne bruger sin mobil.

Mobile Presence fra RackPeople er uafhængig af mobil operatør, og kræver kun at der installeres en simpelt stykke software på mobilen. Denne software kommunikerer kontinuerligt status til Skype For Business serveren.

Klientsoftwaren er ikke en datatung løsning (belastning på mobilregningen) det typiske månedlige forbrug er ikke set overstige 6mb, ligesom softwaren ej heller er en batterisluger på mobilen (3-5% af det samlede strømforbrug)

Priser:
Oprettelse pr. bruger kr. 149,-
Abonnement klient/md kr. 20,-