Avancerede telefoniløsninger med velkomsthilsen, omstillingsbord og køfunktion

Integreret telefoni på Teams og Skype for Business byder på de samme, avancerede funktioner, som du kender fra almindelige telefonsystemer, fx velkomsthilsen, omstillingsbord og køfunktion.

Før et opkald stilles igennem til jeres brugere, dirigeres det gennem telefoniløsningen, der fx afgør om kaldet skal lægges i kø, om der skal gives valgmuligheder, eller om virksomheden har lukket på grund af ferie eller helligdage.

Teams og Skype for Business med integreret telefoni

Med integreret telefoni skal du ikke spekulere på, om den ene mødedeltager har Teams, og den anden mødedeltager anvender sin mobiltelefon – fx fordi vedkommende slet ikke bruger Teams, eller fordi man ringer ind på mødet via mobiltelefon fra bilen.

Hvorfor tilslutte telefoni til din Microsoft platform?

Vi kommunikerer, samarbejder og deler informationer på et væld af platforme, fx Skype for Business og Teams, hvor vi kan dele filer, sende mails, chatte og holde onlinemøder på kryds og tværs.

Og så er der telefonen. Den er uundværlig i vores daglige arbejde – men på trods af det, så kan vi kun anvende telefoni fuldstændig isoleret fra vores andre kommunikationskanaler. Det betyder i praksis, at enten holder vi mødet på Teams/Skype, eller også ringer vi sammen og holder mødet på telefonen. Det ville da være smart, hvis man kunne gøre begge dele, på samme platform!

Telefonen direkte i Teams eller Skype for Business

Når du kobler telefoni på fx jeres Teams-løsning, kan I direkte gennem Teams ringe til og fra alle enheder – fx mobiltelefoner og pc’er – uanset om modtageren har Teams eller ej. I kan desuden også ringe Teams-Teams til og fra 66 lande verden over, uden at det koster ekstra.

Integreret telefoni gør det nemt og effektivt at arbejde og samarbejde, uanset hvor du befinder dig, og hvilken type enhed  du har adgang til. Med en telefoniløsning i Skype for Business eller Teams kan du lade alle dine opkald foregå her, og både ringe og modtage opkald fra kolleger og eksterne kontakter.

Telefoni i Teams kører via Azure og til en fast pris pr. bruger

Vi leverer Microsoft Teams telefoni as-a-Service til en fast pris pr. bruger. Det betyder, at du ikke kastes ud i tunge implementeringsomkostninger, men blot betaler et fast månedligt beløb afregnet pr. bruger.

Vores Teams telefoniløsning sammenkobles direkte med din Office 365 tenant, så alle fordelene ved den rene cloudløsning bevares.

Udlandstelefoni er baseret på det verdensomspændende Microsoft Azure netværk. Arkitekturen tilsikrer tårnhøj oppetid og reduceret latency. Løsningen er desuden bygget med carrier grade-komponenter, og afregnes som en overskuelig og ressourcebesparende as-a-service model.