Få telefoni i Teams og realiser det fulde potential i Microsofts nye kommunikations- og samarbejdsplatform

Vi leverer Microsoft Teams telefoni as-a-Service til en fast pris pr. bruger. Det betyder, at du ikke kastes ud i tunge implementeringsomkostninger, men blot betaler et fast månedligt beløb afregnet pr. bruger, (faktisk så lidt som 19,- kr. pr måned/bruger ekskl. teleforbrug). Vores Teams telefoniløsning sammenkobles direkte med din Office 365 tenant, så alle fordelene ved den rene Cloud løsning bevares.

Har du afdelinger over hele kloden? intet problem! Vi kan tilbyde udenlandske numre til det meste af verden, på meget fordelagtige vilkår. Løsningen er baseret på det verdensomspændende Microsoft Azure netværk. Arkitekturen tilsikrer tårnhøj oppetid og reduceret latency. Løsningen er desuden bygget med carrier grade komponenter, og afregnes som en overskuelig og ressourcebesparende as-a-service model.

Hvad er Teams?

Microsoft Teams er en samarbejdshub, hvor Microsoft samler sine produkter og tjenester. Teams er mere end blot et nyt produkt. Teams er en samlende enhed for en række af deres banebrydende samarbejdsværktøjer, som understøtter kommunikation, samt et effektivt og dynamisk samarbejde, hvor teamet ikke nødvendigvis er afhængigt af, at du og din kollega sidder på en kontorstol ved siden af hinanden.

Teams kan praktisk talt alt det vi har lært at værdsætte i Skype for Business, herunder chat, presence, telefoni og onlinemøder. Teams gør det bare i mange situationer bedre og mere flydende. Mange kunder rapporterer om bedre videokvalitet, mindre netværksbøvl og lavere latency (signal forsinkelse)

Microsoft Teams er kort sagt et utroligt smidigt og bredt favnende samarbejds- og kommunikationsværktøj. Teams passer perfekt til den agile og dynamiske afdeling eller gruppe. ​Teams er det optimale værktøj, når folk skal sættes sammen i en gruppe med et behov for heftig mødeaktivitet, og hvor projektet kan komme op at flyve på fem minutter og blive lukke ned igen, når det er færdigt.

Teams byder bl.a. på

 • null

  Planner

  Planner er teamets planlægningsværktøj. Hold styr på jeres opgaver og fremdrift. Få hurtigt overblik over forsinkede opgaver og overbelastede ressourcer i teamet.

 • null

  OneDrive

  OneDrive fildeling, som giver alle i Teamet adgang til de samme dokumenter uanset, hvor de er, og hvilket device de er på

 • null

  Sharepoint

  SharePoint fildeling og teamsites, forbind til en hvilken som helst SharePoint dokument mappe og Teamsites

 • null

  PowerApps

  PowerApps, som giver jer mulighed for at lave jeres egne apps vha en peg og klik tilgang​

 • null

  Chat m.m

  Chat, video, onlinemøder og telefoni i teamet med eksterne og private samtaler. (De samme features, som du måske kender fra Skype for Business.)​

 • null

  3. part app

  Mulighed for at forbinde med 3. parts apps såsom Evernote, Hootsuite, Github, Zendesk, Surveymonkey og mange flere

Pakke 1

19,- kr bruger/md

Forudsætter køb af Office 365 E5 licens hos RackPeople

Pakke 3

49,- kr bruger/mnd

Forudsætter at I er korrekt licensieret i forvejen med kompatible Office 365plan  og Phonesystem licenser

Vil du teste om Microsoft Teams telefoni er noget for jer?

Så tilbyder vi et et skræddersyet Microsoft Teams med telefoni POC/testforløb, som får belyst alle kroge af produktet før det rulles ud til hele virksomheden. Det er din garant for et succesfuldt projekt, som tager udgangspunkt i jeres specifikke behovarbejdsgange og struktur.

Vil du have flere informationer?

Vil du have flere informationer?

Download vores onepager om Microsoft Teams Telefoni.